ماهیت فرهنگی هنری روستاها برای کانون های مساجد بیش از سایر نهادها ملموس است
مدیر کل دفتر امور روستایی استانداری مرکزی گفت: ماهیت فرهنگی هنری روستاها برای کانون های مساجد بیش از سایر نهادها ملموس است.
سیامک سلیمانی، مدیر کل دفتر امور روستایی استانداری مرکزی در خصوص برگزاری همایش منطقه ای کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر در استان مرکزی به روابط عمومی در اراک گفت: کانون های فرهنگی هنری روستایی بیش از سایر نهادها ماهیت فرهنگی هنری روستاها را می بینند و درک می کنند زیرا در این مناطق بر طبق نیاز سنجی اهالی اقدام به انجام فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه برای انجام کار فرهنگی باید موازی کاری ها در این بخش حذف شود افزود: کار فرهنگی به مانند کوه یخ تشبیه شده و بخش عمده آن از نگاه ها پنهان است؛ با دیدگاهی که از کار فرهنگی در شهرها داریم نمی توان کار فرهنگی را در روستا انجام داد.
سلیمانی درباره اختصاص ردیف اعتباری به کانون های مساجد داشت: مبلغ ناچیزی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تجهیزات کانون ها در اختیار ستاد عالی کانون های مساجد قرار می گیرد که به نسبت کارهای بزرگ و اثر گذاری که در این کانون ها انجام می شود بسیار اندک است.
مدیر کل دفتر امور روستایی استانداری مرکزی گفت: استان مرکزی روستاهای نمونه و برتر در حوزه دوستدار کتاب و گردشگری مانند ضامنجان و خاوه اردهال دارد که حضورشان در این همایش خالی از لطف نیست.
وی افزود: برگزاری این گونه همایش ها فرصت بسیار مغتنمی است که ما بتوانیم توجه خاصی به بخش روستا و عشایر که نقش فعالی در اقتصاد ملی، اقتدار ملی و در بحث عزت آفرینی دارند بپردازیم.
سلیمانی درباره اثرگذاری این همایش در بخش فرهنگ و هنر روستاها افزود: با ذوق و انگیزه ای که بین دست اندرکاران برگزاری این همایش وجود دارد و با زحماتی که برای برگزاری این همایش کشیده می شود قطعا اثرات مثبتی به دنبال خواهد داشت؛ از طرفی تبادل اطلاعات و تجربیات بین برگزیگان کانون های مساجد روستایی انجام می شود و از طرفی برای حساس سازی مسئولان که به وجود ابن کانون ها و فعالیت های آن پی ببرند مطلوب ارزیابی می شود.
150 نفر از نخبگان روستایی و عشایری از 8 استان مرکزی، قم، قزوین، سمنان، چهارمحال و بختیاری، بوشهر، تهران والبرز در همایش منطقه ای کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر از 23 تا 26 شهریور در بیت تاریخی حضرت امام خمینی(ره) حضور دارند.