سایت های کانون های مساجد
سامانه بچه های مسجد خبرگزاری شبستان جشنواره بزرگ جوانان مساجد کتابخانه مساجد مسجد نما دستیار فعالان مسجدی

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی گفت: در تابستان امسال ۳۵۰ کانون فرهنگی هنری در سطح استان مجری طرح اوقات فراغت هستند که از این تعداد ۱۵۰کانون در روستاها فعال هستند.



حجت الاسلام مصطفی ذوالفقاری مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی به روابط اراک با بیان اینکه در برخی مناطق روستایی کانون فرهنگی هنری تنها پایگاه فرهنگی در روستا محسوب می شود گفت: ایجاد کانون فرهنگی و هنری در مساجد می‌تواند بستری برای انجام کارهای فرهنگی در روستاها باشد.

 وی افزود: با اهتمام ستاد عالی به تجهیز و راه اندازی کانون در روستاها و برخورداری از پرداخت سرانه های عادلانه امروزه شاهد فعالیت های اثرگذاری در کانون های روستایی هستیم.

 مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی توضیح داد: روستاها یکی از اهرم ها و پشتیبان های انقلاب اسلامی هستند و باید برای پویایی و پیشتازی آنان در عرصه های مختلف فرهنگی تلاش صورت پذیرد.

 وی کانون های فرهنگی هنری مساجد روستایی را یکی از آن جمله برنامه هایی دانست، که زمینه رشد نوجوانان و جوانان مسجدی را فراهم می سازد.

 حجت الاسلام ذوالفقاری اظهار کرد: بهره‌برداری شایسته از اوقات فراغت، جامعه را به سوی سازندگی اخلاقی، شکوفایی استعداد‌ها، خلاقیت‌‌ها و توسعه فکری رهنمون می‌کند.

 این مقام مسئول با بیان اینکه مردم دوست دارند ساعاتی را که در مسجد هستند اطلاعات خود را راجع به دین و معارف افزایش دهند افزود: در واقع در این زمان هنر مسجدی‌ها و متولیان فرهنگی مساجد است که بتوانند برای اوقات فراغت غیر از برنامه‌های تبلیغی و عبادی برنامه‌های جذابی را طراحی کنند.

۹۵/۰۳/۲۵
روابط عمومی

رهبر انقلاب:من عرض میکنم ما از تحریم نباید بنالیم؛ از تحریم‌کننده‌ها هم -که آمریکا و اروپا هستند- توقّع زیادی‌ای نباید داشته باشیم...امروز همه قبول دارند که دشمن در حال جنگ اقتصادی با ما است؛ این را همه میدانند. البتّه این را که دشمن در حال جنگ با ما است، همیشه ما تکرار میکردیم، میگفتیم، [امّا] بعضی باور نمیکردند؛...من عرض میکنم سیاست و قدرت در غرب، در دولتهای غربی اعمّ از آمریکا و اروپا، هم ظالم است...عرض من این است که آنچه در گام دوّم انقلاب باید اتّفاق بیفتد، اوّلاً شناختن و جدّی گرفتن داشته‌های خود [است]