مساجد پایگاه های فرهنگی در دوران انقلاب بود
وی با بیان اینکه این مهم در استان مرکزی با قوت بیشتری انجام می شد، افزود: تمامی جلسات فرهنگی و فعالیت های پشتیبانی در مساجد و با حضور گسترده جوانان و نوجوانان در کنار اقشار جامعه انجام می شد.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه پیش از انقلاب اماکن فرهنگی با فعالیت های غیر اخلاقی همچون پخش فیلم های مبتذل، به ترویج فرهنگ غرب مبادرت می کردند، ادامه داد: این امر بعد از انقلاب بکلی از بین رفت و مساجد و مراکز فرهنگی محلی برای نشر فرهنگ اسلامی در جامعه شدند.
غیاثی راد اظهار کرد: نوجوانان و جوانان ایران اسلامی در آن دوران با حضور پر رنگ در صحنه های مبارزه و مقابله با دشمنان فعالیت های بسیاری انجام داده و در برابر آنان به پیروزی هایی دست یافتند.
مشاور فرهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ادامه داد: در دوران انقلاب دانش آموزان با راهنمایی معلمان در مسیر دفاع از ارزش های اسلامی و اهداف امام خمینی (ره) گام بر می داشتند و این گام ها سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد.
وی، اضافه کرد: نوجوانان دوران انقلاب، فرماندهان دوران هشت سال دفاع مقدس شدند و در راه پیروزی ایران اسلامی جانفشانی های بسیار کردند.
این مقام مسئول ادامه داد: فعالیت های نوجوانان و جوانان استان مرکزی در دوران انقلاب همپای استان های دیگر و گاه بسیار بیشتر و تاثیر گذار تر بود و مردم استان در دوران انقلاب فعالیت های قابل توجهی در پیروی از امام خمینی (ره) و حرکت های انقلابی داشتند.
مشاور فرهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه استان مرکزی در آستانه پیروزی انقلاب نام استان گرفت و رسانه های مکتوب و صدا و سیما، امکانات ثبت فعالیت های انقلابی را نداشتند، تصریح کرد: همین امر سبب شد که نقش استان مرکزی در پیروزی انقلاب کمرنگ تر از دیگر استان ها جلوه کند.
وی با تاکید بر اینکه مساجد همواره از ابتدای اسلام تاکنون پایگاه های فرهنگی برای تجمع اقشار جامعه بودند، افزود: امروز نیز باید با تلاش بزرگان و ائمه جماعات برای حضور نوجوانان و جوانان بیش از پیش در مساجد و فعالیت های فرهنگی تلاش شود.
پایان پیام/