تاکید امام جمعه اراک بر راه اندازی دوره های غدیر شناسی
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت: راه اندازی دوره های غدیر شناسی با هدف ترویج معارف غدیر بین افراد ضرورت دارد.
به گزارش روابط عمومی از اراک آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک امروز(25آذر) در دیدار با دکتر حسین ظریف منش مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر و حجت الاسلام ذوالفقاری دبیر این بنیاد در استان مرکزی گفت: همگان باید در ترویج پیام غدیر و ولایت و فرهنگ علوی گام بر دارند.
وی با بیان اینکه غدیر منحصر به روز هجدهم ذی الحجه نیست بلکه تاریخ اسلام با غدیر محاسبه می شود افزود: غدیر در همه اعصار باید باشد و اگر کسی غدیر و اهدافش را نشناسد در واقع مسیر دین را درست تشخیص نداده است.
آیت اله دری نجف آبادی به برگزاری دوره های تخصصی غدیر شناسی در استان تاکید کرد و گفت: متربیان این دوره ها می توانند در ایام میلاد نور و غدیرخم در مدارس، دانشگاه ها و ادارات به بیان آموزه های علوی بپردازند و هر یک از این افراد خودشان در حد پاسخگویی به شبهات می توانند پیش روند.
وی بر راه اندازی و فعالیت مناسب سایت های مختلف برای ترویج پیام غدیر، آموزه های علوی و سیره اهل بیت (ع) تاکید کرد و گفت: موضوع غدیر را به صورت جدی تر و زبان های دیگر مطرح و منتشر کنیم.
امام جمعه اراک، همچنین به برنامه ریزی و برگزاری مراسم در این ایام برای کشورهای منطقه و سایر کشورها اشاره و اضافه کرد: لزوم انتشار پررنگتر پیام غدیر و ولایت امیرالمومنین(ع) در جامعه و در بعد جهانی برعهده بنیاد غدیر است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: ضرورت دارد با توجه بیشتر به نهجالبلاغه، بخشی از معارف و شخصیت حضرت احیا شود، از این رو رسانهها و مراکز علمی و آموزشی باید فعالتر عمل کرده و برای آشنایی نسل جوان برنامههای جدیتری داشته باشند تا نهجالبلاغه از این مهجوریت خارج شود.
وی در ادامه ضمن همدردی با شیعیان نیجریه گفت: اگر در کنار شیخ زکزاکی شهید می شدم برایم راحت تر از دیدن شهادت ایشان بود.
آیت اله دری نجف آبادی ادامه داد: دشمنان می خواهند با کشتار بی گناه شیعیان در هر گوشه از دنیا بین شیعه و سنی شکافی وارد کنند تابدین طریق به اهداف شوم خود برسند.
برنامه های بنیاد غدیر با هدف معرفت افزایی
در ابتدای این دیدار نیز دکتر حسین ظریف منش گفت: طی جلساتی که این بنیاد با نهادهای مختلف داشته سعی شده تا رویکرد این بنیاد در برگزاری برنامه ها بر مبنای معرفت افزایی و فرهنگ زایی باشد و بیشترروی بن مایه های فرهنگی و باورها و اعتقادات کار کند.
وی با بیان اینکه در ساله های گذشته همایش های علمی بندرت برگزار می شود و غیر از دو یا سه مقاله چیزی دیگری یافت نمی شود افزود: اخیرا در سایت ها هزاران مقاله در موضوعات غدیر و امام علی علیه السلام به راحتی می توان پیدا کرد و برنامه ها و جشنواره های کامل و قوی دیگری نیز با این این موضوعات در سراسر کشور برگزار شده است.
ظریف منش ادامه داد: می توان با ایجاد فضای معنوی توام با جشن و سرور همراه با بصیرت زمینه توسعه فرهنگ غدیر را در جامعه فراهم کرد و پیام غدیر را که فلسفه حکومت و مبانی افتخارات، صلابت، اسلامیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است را بین مردم گسترش داد.
مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر با بیان اینکه فاصله چهار روزه بین میلاد جوادالائمه علیه السلام و امام علی علیه السلام به عنوان میلاد نور نامگذاری شده و این ایام فرصت بسیار خوبی در جهت تبیین اندیشهها، آموزههای علوی و سیره اهل بیت (ع)است اظهار کرد: برای ترویج آموزه های علوی و ایجاد یک فضای گفتمانی در جامعه باید از این فرصت نهایت استفاده را کرد.
وی خطاب به امام جمعه اراک اظهار کرد: جلساتی با محوریت شخص امام جمعه در استان با تبیین حقیقت در خصوص فلسفه غدیر و به نوعی پاسخ به شبهات نخ نما شده ای که علما در طول تاریخ شیعه پاسخ دادند برگزار شود.
ظریف منش برگزاری کارگاه های غدیرشناسی که هم اکنون در برخی استان ها آغاز شده را سبب افزایش بصیرت دینی افراد دانست و گفت: دانشگاه ها و مدارس از این طرح این کارگاه ها بسیار استقبال کردند.
در ادامه این دیدار حجت الاسلام مصطفی ذوالفقاری دبیر بنیاد بین المللی غدیر در استان مرکزی ضمن ارائه گزارشی از برنامه های این بنیاد گفت: برگزاری بزرگداشت دهه امامت و ولایت و برگزاری کارگاه غدیر شناسی از جمله برنامه های این بنیاد در ایام خجسته میلاد با سعادت امیرمومنان امام علی (ع) است.
وی افزود: در دهه امامت و لایت سخنرانان مدعو و ائمه جماعات مساجد با هدف گسترش معرفت نسبت به فضیلتها، تبیین آموزههای علوی برای زندگی فردی، اجتماعی و حکومتداری و دعوت از همه مردم برای عمل به دستورات آن بزرگوار سخنرانی می کنند.