سایت های کانون های مساجد
سامانه بچه های مسجد خبرگزاری شبستان جشنواره بزرگ جوانان مساجد کتابخانه مساجد مسجد نما دستیار فعالان مسجدی

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: کتابخوانی از اثرگذارترین راه در بهبود وضعیت فرهنگی کشور است.

به گزارش روابط عمومی  از اراک، زهرا فرجی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی روز گذشته(22آبان) در کارگاه آموزشی کتابخوانی و تاثیر آن در زندگی که به همت کانون فرهنگی هنری ثارالله مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام ضامنجان اراک برگزار شد گفت: خرید کتاب خوب و مفید باید در سبد خانواده ها قرار گیرد و استفاده از آن باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود.

وی با بیان اینکه برای تحقق افزایش سرانه مطالعه در جامعه همه مسئولان و متولیان فرهنگی باید تلاش کنند افزود: مطالعه کتاب و کتابخوانی  یکی از ضرورت های ارتقای حوزه فرهنگی هر شهر است.

فرجی ایجاد زمینه و تعریف ساز و کارهای مناسب و عملی را برای ایجاد رغبت و علاقه مردم به خصوص قشر جوان به مطالعه لازم ضروری دانست و اظهار کرد: باید اقداماتی انجام شود تا عادت به مطالعه در جامعه فراگیر شود.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی ادامه داد: فرهنگ کتابخوانی باید از سنین کودکی نهادینه شود و خانواده ها باید فرزندان خود را با کتاب مأنوس کنند.

فرجی که در جمع بانوان منطقه سخن می گفت، حضور و نقش زنان در صنایع دستی را سبب شکوفایی و بارور شدن این صنعت دانست و تصریح کرد: بحث زنان در جامعه سرمایه های عظیم و غیرقابل انکار و بی بدیل است.

 وی با اشاره به صنعت گیوه دوزی مخصوص منطقه ضامنجان بیان کرد: در صنایع دستی زنان محور اصلی هستند و زن در حوزه خانواده و حرفه و پیشه در توسعه اقتصادی نتیجه را بهینه می‌کند.

بازدید از کتابخانه برتر کشور

 

لازم به ذکر است، روستای ضامنجان در نخستین جشنواره انتخاب پایتخت کتاب ایران و روستاهای دوستدار کتاب با معیارهایی چون فضای کتابخانه، تعداد اعضای کتابخانه، تعداد کتاب، امکانات روستا و سابقه کتابخانه به انتخاب هیئت داوران جزو ۱۰ روستای برگزیده شناخته شد که حاضرین در مراسم از کتابخانه این روستا و سایر بخش  های آن بازدید کردند.

سعید صوفی مسئول کانون فرهنگی هنری ثارالله مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام ضامنجان اراک و مسئول کتابخانه عمومی ولی‌عصرعجل الله در این رابطه به خبرنگار شبستان در اراک گفت: در حال حاضر نزدیک به شش هزار جلد کتاب با موضوعات مختلف در کتابخانه روستا داریم، بیشتر اعضای کتابخانه این روستا را دانش‌آموزان تشکیل می‌دهند به همین دلیل بیشتر کتاب‌ها متناسب با شرایط سنی دانش‌آموزان است.

وی اظهار کرد: در کنار این کتابخانه، نخستین مرکز دیجیتال روستایی در ایران با حضور مسئولان استان و کشوری با هدف ارائه خدمات اینترنتی، آموزش کامپیوتر و نرم افزارهای مختلف کامپیوتری، خدمات فروشگاهی و بازی های مجازی و سایر فعالیت های در روستای ضامنجان راهاندازی شد.

 

مسئول کانون فرهنگی هنری ثارالله مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام ضامنجان اراک و مسئول کتابخانه عمومی ولی‌عصرعجل الله ادامه داد: در همایش کتاب روستایی در تهران که از سوی سازمان یونسکو و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد تیمور حسین جانی پدر سه شهید و از اهالی روستا لوح تقدیر را از دستان وزیر فرهنگ و ارشاد دریافت کرد.

ضامنجان مرکز دهستان سده از توابع بخش مرکزی شهرستان اراک در جنوب غربی اراک و همجوار با منطقه سنجان است.

پایان پیام/


۹۴/۰۸/۲۳
روابط عمومی

رهبر انقلاب:من عرض میکنم ما از تحریم نباید بنالیم؛ از تحریم‌کننده‌ها هم -که آمریکا و اروپا هستند- توقّع زیادی‌ای نباید داشته باشیم...امروز همه قبول دارند که دشمن در حال جنگ اقتصادی با ما است؛ این را همه میدانند. البتّه این را که دشمن در حال جنگ با ما است، همیشه ما تکرار میکردیم، میگفتیم، [امّا] بعضی باور نمیکردند؛...من عرض میکنم سیاست و قدرت در غرب، در دولتهای غربی اعمّ از آمریکا و اروپا، هم ظالم است...عرض من این است که آنچه در گام دوّم انقلاب باید اتّفاق بیفتد، اوّلاً شناختن و جدّی گرفتن داشته‌های خود [است]