سایت های کانون های مساجد
سامانه بچه های مسجد خبرگزاری شبستان جشنواره بزرگ جوانان مساجد کتابخانه مساجد مسجد نما دستیار فعالان مسجدی

مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: برنامه های اوقات فراغت باید به روز بوده و ضمن نوآوری دارای جاذبه، شور و نشاط و با نیاز رده های سنی نوجوانان و جوانان نیز همخوانی داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی از اراک حسین شاکری، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی  گفت: جوانان به هنگام آسودگی از فعالیت های تحصیلی خود، بر اساس دلبستگی ها، علایق واستعدادهای فردی در پی فعالیت هایی هستند که موجب شکوفایی توانایی های درونی این قشر را بیشتر فراهم کند.

وی افزود: غنی سازی بهینه اوقات فراغت شاخصی مناسب برای ارتقای سلامت جسمی و روانی و نیز استحکام ساختار تربیتی جامعه است بنابراین بهره برداری شایسته از اوقات فراغت، جامعه را به سوی سازندگی اخلاقی، شکوفایی استعدادها، خلاقیت ها و توسعه فکری هدایت می کند.

شاکری افزود: مدیریت اوقات فراغت نیازمند ساز و کارهای جدید و همیاری همه مردم و مسوولان است چون با تحقق این مهم اوقات فراغت موجب جلوگیری از بروز بسیاری از مشکلات و ناهنجاری ها برای جوانان می شود.

وی با بیان اینکه اوقات فراغت فرصتی مناسب و مطلوب برای رشد و تعالی جوانان و نوجوانان است، گفت: کانون های مساجد با توجه به تاثیر زیادی که بر روی جوانان و نوجوانان دارد نقش موثری در غنی‌سازی اوقات فراغت نسل جوان داشته  و دارد.

مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان مرکزی اظهار کرد: برخی به اوقات فراغت به عنوان یک تهدید می‌نگرند، در حالی که اوقات فراغت یک فرصت است و باید از این فرصت نهایت بهره را برد و نکته قابل توجه در برنامه اوقات فراغت این است که نوجوانان وجوانان مواجه به خلاصی از کلاس های درس طول سال ودرگیر شدن در کلاس های مشابه که نتیجه آن سرخوردگی است نشوند.

پایان پیام/

۹۴/۰۴/۰۴
روابط عمومی

رهبر انقلاب:من عرض میکنم ما از تحریم نباید بنالیم؛ از تحریم‌کننده‌ها هم -که آمریکا و اروپا هستند- توقّع زیادی‌ای نباید داشته باشیم...امروز همه قبول دارند که دشمن در حال جنگ اقتصادی با ما است؛ این را همه میدانند. البتّه این را که دشمن در حال جنگ با ما است، همیشه ما تکرار میکردیم، میگفتیم، [امّا] بعضی باور نمیکردند؛...من عرض میکنم سیاست و قدرت در غرب، در دولتهای غربی اعمّ از آمریکا و اروپا، هم ظالم است...عرض من این است که آنچه در گام دوّم انقلاب باید اتّفاق بیفتد، اوّلاً شناختن و جدّی گرفتن داشته‌های خود [است]