عرصه ورود به کارهای فرهنگی بدون تخصص پایان یافته است
یکی از استادان دانشگاه های استان مرکزی گفت: عرصه ورود به کارهای فرهنگی بدون تخصص و آموزش پایان یافته است.
پیمان عین القضاتی، ازاستادان دانشگاه های استان مرکزی و استاد پنجمین کنگره فرهنگ و هنر روستاو عشایر در حاشیه برگزاری کارگاه های آموزشی این همایش به روابط عمومی در اراک گفت: یکی از مولفه هایی که برای گسترش فعالیت های فرهنگی در کانون های مساجد مد نظرقرار می گیرد، آموزش های فرهنگی است.
وی افزود: با توجه اینکه ما در دورانی زندگی می کنیم که تغییرات فرهنگی اجتماعی با سرعت بالا در حال رخ دادن است آشنایی با تغییرات و دستیابی به برنامه های مدون و منظم برای پیشبرد برنامه ای فرهنگی با اموزش مسیر می شود.
عین القضاتی ادامه داد: در مراکزی که افراد بدون آموزش اقدام به انجام فعالیت های فرهنگی می کنند در دراز مدت نتایج خوب به دست نمی آورند از طرفی هم که کار فرهنگی کار تخصصی است و دوران آزمون و خطا و بدون تخصص برای ورود به کار فرهنگی پایان یافته است.
استاد کارگاه آموزشی باعنوان مدیریت فرهنگی در کنگره فرهنگ و هنر روستا و عشایر اذعان کرد: مسئولان کانون های فرهنگی هنری مساجد باید آموزش های فرهنگی را به عنوان منخصص فرا بگیرند زیرا بدون آموزش رسیدن به اهداف فرهنگی به تاخیر خواهد افتاد.
وی بازدهی اثرگذار این کلاس ها را ملزوم به تداوم آن دانست و اظهار داشت: فضای مجازی، آموزش های غیرحضوری مانند اموزش الکترونیک، آموزش کتابخوانی و آموزش های منطقه ای راهی برای استمرار آموزش ها است؛ اموزش های منطقه ای کاهش هزینه ها را به همراه دارد.عین القضاتی در پایان راه رسیدن به روستای طراز اسلامی را نیز آموزش های مناسب برای دست اندکاران امور فرهنگی عنوان کرد.
لازم به ذکر است، همایش منطقه ای کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر به میزبانی استان مرکزی شهر خمین هم اکنون با حضور 150نفر از برگزیدگان روستایی و جامعه عشایری از 8استان قم، قزوین، سمنان، چهارمحال و بختیاری، بوشهر، تهران والبرز در از 23 تا 26 شهریور در بیت تاریخی حضرت امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.