زلال ترین حوزه ی فرهنگی کشور، فرهنگ روستا و عشایر است
ماینده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: زلال ترین حوزه ی فرهنگی کشور، فرهنگ روستا و عشایر است که باید اصیل زنده و پویا حفظ شود.
به گزارش روابط عمومی از اراک، دکترعلی هاشمی، نماینده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مشاور دبیرستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور امروز(23شهریور) در مراسم افتتاحیه پنجمین کنگره فرهنگ و هنر روستا و عشایر که با حضور 8 استان کشور در شهر خمین برگزارشد گفت: زلال ترین حوزه ی فرهنگی کشور، فرهنگ روستا و عشایر است که فرهنگ اصیل ما است که باید آن را زنده نگه داریم و جهت دهیم تا در این تلاطم عظیم جهانی که در حوزه فرهنگ ایجاد شده خدشه دار نشود.
وی که پایه گذار برگزاری کنگره فرهنگ و هنر روستا و عشایر است، افزود: غرب قصد دارد اتصال خانواده و ارزش ها را همگام با پیشرفت و فناروی های به روز به شکست برساند که در این راستا کسانی که در عرصه فرهنگ و هنر کار می کنند مسئولیتشان دوبرابر می شود و باید به صورت کژدار و مریز دستاوردهای غرب را بگیریم در عین حالی که فرهنگ و اخلاق را حفظ می کنیم.
مدیر کل هیات مرکزی گزینش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: شان وجود نظام جمهوری اسلامی ایران که امام(ره) آن را با هوشمندی بسیار و مدیریت عالی به پیروزی رساندند نیاز به شناخت ریشه های تفکر امام (ره) دارد؛ امام(ره) بر تفکرات رایج شرق و غرب مبنی بر عدم توسعه با معنویت خط بطلان کشید و مدل جدیدی از پیشرفت همراه با دیانت ارائه دادند.
دکتر هاشمی با بیان اینکه فرهنگ روستا و رسیدگی به این بخش را نمی توان نادیده گرفت، اظهار کرد: فرهنگ روستا تقریبا دست نخورده مانده است و باید به کارگیری استراتژی دقیق و حساب شده بتوانیم این بخش را حفظ کنیم.
مشاور دبیر ستادعالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور ادامه داد: از تصمیمات ستاد برگزاری کنگره فرهنگ و هنر روستا و عشایر این است که این کنگره به صورت دوسالانه که یک سال آن به صورت ملی و یک سال به صورت منطقه ای برگزار شود.
لازم به ذکر است، همایش منطقه ای کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایربه میزبانی استان مرکزی شهر خمین هم اکنون با حضور 150نفر از برگزیدگان روستایی و جامعه عشایری از 8استان قم، قزوین، سمنان، چهارمحال و بختیاری، بوشهر، تهران والبرز در از 23 تا 26 شهریور در بیت تاریخی حضرت امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.